Kommunikation

Jeg laver kommunikation i øjenhøjde og kan formidle kompliceret viden og indforstået faglighed, på en let og tilgængelig måde uanset emneområde og målgruppe.

  • Tekster til websites
  • Indhold til sociale medier
  • Kommunikationsstrategi – intern og ekstern
  • Presse- og informationsmateriale
  • Undervisningsmateriale

Et velfungerende website er virksomhedens ansigt udadtil. Her skal I vise hvem I er og hvad I kan. Men udseendet gør det ikke alene. Teksterne skal fange interesse samt være let forståelig og konkrete.

Sociale medier er et vigtigt og effektivt redskab til at få budskaber ud og skabe opmærksomhed omkring dig selv, din virksomhed eller organisation – hvis du bruger dem klogt. Det handler om synlighed og imagepleje. Du kan bruge en masse annoncepenge for at nå din målgruppe, men det er relevant indhold med tekst og billeder der får dine følgere til at blive og lokker nye til. Det handler ikke kun om synlighed men også om at knytte et stærkere bånd til de eksisterende følgere, få dem til at involvere sig og på den måde få nye følgere.

Lej mig som kommunikationsmedarbejder
Nogle gange kan det være en fordel, at have en kommunikationsmedarbejder indenfor rækkevidde i en periode. Har du flere opgaver du gerne vil have hjælp til i din virksomhed eller organisation, men ikke mulighed for en fastansat medarbejder, kan du med fordel leje mig som kommunikationsmedarbejder for en kortere eller længere periode.

Opgaverne kan være mange – måske trænger virksomhedens website til en grundig gennemgang, nyhedsbrevet behøver fornyelse, og det kører måske ikke rigtigt med de sociale medier. Eller måske har I brug for en ny kommunikationsstrategi samt redskaber til at gennemføre den eller noget helt andet. Jeg hjælper jer med alle jeres kommunikationsopgaver i jeres vante omgivelser.