Referencer

Citattegn2Mette Camilla Melgaard har hjulpet med en gennemgang af hele Mediekursus.dk, både sprogligt, grammatisk og indholdsmæssigt. Med en konstruktiv og kritisk tilgang har hun effektivt sikret en høj sproglig kvalitet. Samtidig er hun godt selskab og ambitiøs i sin tilgang til faget.
– Janne Aagaard, direktør og ejer,  Mediekursus.dk.

Citattegn2Min varmeste anbefaling! Mette Camilla Melgaard er god til hurtigt at sætte sig ind i mange forskellige emner og fag, og har en meget fin evne til at formidle komplekse budskaber, så det bliver forståeligt. Hun er initiativrig og lærerig, er meget imødekommende og har et venligt væsen.
– Theresa Abildgaard Steenfeldt, Project Manager, Statens It

Citattegn2Mette Camilla Melgaard er en skarp, grundig og hurtig læser. Ingen af delene er en selvfølge, og når man sidder med hovedet nede i sin tekst, kan det være rart med alle tre dele. Men hendes største force er noget fjerde – ærlighed. Man får ikke meget foræret af Mette, og selv om det kan være en hård erkendelse at nå frem til, har de fleste (nej, alle!), der vil noget med skriveriet, brug for at høre en direkte og ærlig mening. Jeg blev ikke lykkelig over at høre hendes syn på mit værk, men det blev bedre af hendes læsning og konstruktive feedback. Og det er det vigtigste. – Jacob Rosendal, forfatter.

Citattegn2Mette hjalp os som redaktør med en gennemlæsning af vores manuskriptet. Hun var hurtig, grundig og præcis i sin tilbagemelding og gav os vigtigst af alt ærlig og detaljeret feedback, som gjorde os i stand til at arbejde videre med manuskriptet. – Louise Lyngaa og Anne Sophie Eichhorst

OMTALE I DIVERSE MEDIER
I januar 2015 skabte jeg bogbloggen KulturXpressen.dk. Ved at lave godt og relevant indhold samt at benytte sociale medier strategisk, er det på meget kort tid lykkedes mig at skabe opmærksomhed om og omtale af bloggen.

November 2015: DR.dk laver temaartikel i forbindelse med BogForum 2015 og beder mig om mit bud på en af årets vigtigste bøger.
Boganbefaling dr.dk 4:11 2015  Omtale ALT for Damerne 18:2 2016
18. februar 2016: Er ”Ugens Klik” i ALT for Damerne.
4. oktober 2016: KulturXpressen er med i et indslag om bogbloggere og Jussi Adler-Olsen i 22-Nyhederne på TV2.
tv2nyhederne-041016
Eurowoman nr. 226 November 2016: Eurowoman anbefaler min Instagram-profil @textgirl som en af de bedste (og eneste danske) bogrelaterede Instagram-profiler.
omtaleeurowomannr-226-november2016skaermbillede-2016-10-25-kl-16-15-14